Ismerd meg azokat az inspiratív mentorokat, akik nélkül aligha született volna meg a 100 %-ban természetes, prémium natúrkozmetikum, a CHRISTINA DOMIAN© termékcsalád.

Ahhoz, hogy a természet örök körforgásában időről időre új értékek fakadjanak a Föld kincseiből, sok mindenre van szükség. Éltető vízre, simogató napsugarakra. Ihletett segítőtársaim épp olyan tevékeny ösztönzői voltak a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumok létrejöttének, fejlesztésének, mint a virágok és fák növekedését tápláló eső vagy fény.

DR. TORMA VIKTÓRIA

Kutatóvegyész, házikozmetika-szakértő, fitoterapeuta, természetgyógyász, a Házikence Tanoda vezetője

1998-ban az ELTE-n szerezte vegyész diplomáját, Köztársasági Ösztöndíjban részesült. 1998 és 2002 között elnyerte a Sondernforschungsbereich doktori ösztöndíját Németországban. 2002-ben az Esseni Egyetemen szerzett PhD fokozatot. 2002 és 2004 között a Lise Meitner Staatsstipendium posztdoktori ösztöndíjas hallgatója Ausztriában. 2008 és 2011 között adjunktus a Semmelweis Egyetem Gyógyszerészeti Intézetében. Fitoterapeuta, természetgyógyász képesítését 2013-ban szerezte.

A mindig mosolygós, környezetét beragyogó Viki nem csupán bámulatosan sokoldalú segítőtárs, hanem önzetlen, bölcs mentor is. Iskolájában, a Házikence Tanodában tanultam meg a természetes alapanyagokból készülő házikozmetikumok készítésének minden fortélyát, praktikáját.

Az általa képviselt és átadott sokrétű szaktudás meghatározó segítséget jelentett abban, hogy a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikai termékek álomból szépítő valósággá váljanak.

DR. THOMA MÓNIKA

Bőrgyógyász főorvos, magánorvos

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját, a bőr- és nemibeteggyógyászat, valamint a kozmetológia területén rendelkezik szakvizsgával. Magánrendelését 2007-ben kezdte, 2010 óta Pécelen rendel. 2000-től dolgozott a

Bajcsy-Zsilinzsky Kórház XVII. kerületi Bőr- és Nemibeteggondozó Intézetében, 2006-tól, mint intézetvezető főorvos. Bőrsebészeti és onkodermatológiai gyakorlatát Budapesten Szent István Kórház bőrgyógyászatán végezte. Dolgozott a Bella Derma lézerklinikán is. 2004 és 2007 között az Aesthetica Klinikán végzett esztétikai beavatkozásokat (lézer kezelés, mezoterápia, tartós ránc-, ajakfeltöltés, botox kezelés, mélyhámlasztás, Isolagen technika).

A kivételesen alapos, munkájában tökéletességre törekvő Mónitól a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumokhoz használt 100 %-ban természetes és bőrbarát alapanyagok kiválasztásában kaptam felbecsülhetetlen segítséget. Márkám prémium minőségét többek között a lehető legnagyobb befoglalható mennyiségű hatóanyaguk is jelzi. Ahhoz, hogy sikerüljön magát a természetességet tökélyre emelni, Móni hozzáértő tanácsain keresztül vezetett az út.

ELEK SZILVIA

Biológia, kémia, anyagismeret oktató tanár, kozmetikus. Korábban az ELTE TFK Biológia Tanszékén az anatómia, sejtbiológia tárgyak oktatója, ma az Elite Kozmetikusképző Alapítvány-Felnőttképző és vizsgaközpont elismert oktatója.

Tanulmányait az ELTE alap-, és doktori képzésén, a Veszprémi Egyetemen, és az egri EKF mesterképzésén végezte.

Szilvi elragadó és közvetlen személyisége a legjobb bizonyíték rá, hogy a természettudományok és a természetes szépség tudománya kéz a kézben járnak. Az ő révén szereztem alapos tudást a professzionális natúrkozmetikumok készítéséhez szükséges anyagismeret, biológiai és kémia területén.

TOMASOVITS CSERNAI KATI

Kitüntetett kozmetikus szakoktató, mesterkozmetikus, ugyancsak az Elite Kozmetikusképző Alapítvány-Felnőttképző és vizsgaközpont kiváló szakoktatója.

A Pécsi Tudományegyetemen folytatott műszaki szakoktatói tanulmányokat, kozmetikai szakoktatóként évtizedes, mesterkozmetikusként két évtizedes tapasztalattal bír.

Kati különleges tudás birtokosa, egyszerre több kozmetikai szakterületet ismer és oktat világszínvonalon. Okkal bíztam rá magam tehát, ami a kozmetikus szakismeretek és a bőr kozmetikai kezelési módszereinek elsajátítását jelenti.

KÉBERT SZABINA

Mesterkozmetikus

Üzletében, a Szentendrén található Stílus Kozmetikában professzionális arckezelés közben is élvezheted a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikai termékcsalád csodás hatásait.

Szabina nemcsak fantasztikus barát, aki épp annyira hisz a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumokban, mint én, hanem olyan szakember is, akivel felvillanyozó érzés beszélgetni, eszmét cserélni.

Az ő megfontolt, konkrét tapasztalatokra épülő véleménye egybevág azzal, amit magam is képviselek a helyes bőrápolásról.

Szívből ajánlom, hogy próbáld ki Szabinánál az anti-aging, a száraz, érzékeny vagy a kombinált, zsíros bőrre való CHRISTINA DOMIAN© termékeket és szépülj a természet erejével egy professzionális kozmetikai kezelés közben.

Itt tudsz bejelentkezni: +36 20 572 1690
Cím: Stílus Kozmetika, 2000 Szentendre, Arany János u. 7.
Bővebb információ: www.facebook.com/StilusKozmetika/

Szeretettel üdvözöl:

Domján Krisztina
CHRISTINA DOMIAN©