Ügyfélszolgálat: 1.555.555.555 | christinadomiancosmetics@gmail.com | domjan.krisztina74@gmail.com
Környezetvédelem 2017-06-08T14:22:18+00:00

Környezetvédelem – Ian Somerhalder és az ISF

Ian Somerhalderrel való találkozásom és ebből következő kapcsolatom az Ian Somerhalder Foundationnal olyan történet, ami miatt kedves barátnőim diszkréten máig megmosolyognak nem létező bajszuk alatt. Történt egyszer ugyanis, hogy ráérős időmben sorozatot néztem. Közben leánygyermekem megérkezett az iskolából és felfortyanva rámszólt, hogyha már kerge tinilánnyá visszaminősülve ilyesmiket nézek, legalább valami minőségivel múlassam az időmet… így lettem The Vampire Diaries rajongó. Az egyik főszereplő, Damon Salvatore ( Ian Somerhalder- amerikai modell, színész és producer ) komolyabban megragadta a figyelmemet, ugyanis nem egy madárijesztő… Utánanéztem a böngészőben a róla fellelhető információknak, és amellett, hogy szerepelt a Lost – Eltűntek című sorozatban és egyéb filmipari remekművekben is, Ian az első hírességek között volt, akik aktívan részt vettek a Deepwater Horizon olajfúró torony 2010. április 22-ei katasztrófája utáni takarításban. Segédkezett az olajszennyezett vadvilág takarításában, és közszolgálati közleményekben is szerepelt, hogy megmutassa az embereknek, hogyan tudnak segíteni. Somerhalder a St. Tammany Humane Society állatvédő szervezetet is támogatja, Ő volt a szervezet 2010. november 13-ai jótékonysági rendezvényének a házigazdája. A rendezvényen Somerhaldert egy 11.100 dolláros adománnyal várták a rajongói a születésnapi projektje alkalmából.

2010. december 8-án, a 32. születésnapján hozta létre saját alapítványát, az Ian Somerhalder Foundationt – http://www.isfoundation.com/welcome – amellyel az volt a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a környezet- és az állatvédelem fontosságára. Somerhalder ezt nyilatkozta:

„Ebben az évben ajándékok helyett az a születésnapi kívánságom, hogy gyűljünk össze, és gyűjtsünk adományokat, hogy támogathassuk azokat a projekteket, amelyek védik a lakóhelyünket és gondozzák a szőrös barátainkat.”

Legkedvesebb barátomnak köszönhetően álmomból felriasztva is első gondolataim egyike a környezetvédelem. Ian és a barátom motivációja olyan szinten ivódott az agyamba, hogy keresni kezdtem a lehetőséget az ISF-fel való kapcsolatfelvételre. Kattintgatás közben elnavigáltam magam a KLZEvents rendezvényszervező cég oldalára, ahonnan egyenes út vezetett Barcelonába a Bloody Night Con-ra. A rendezvényen velem együtt ezernéhányszáz rajongó hallgatta néma csendben, katartikus állapotban Ian előadását és szédült bele a hipnotikus kék szemek hatásába. Meggyőződésem, hogyha előtte nem volt az, azóta minden jelenlévő támogató tagja az alapítványnak, ahogy én is. Cégünk megalapításának egyik célja, hogy bevételünk egy részével számottevő támogatást nyújthassunk az ISF-nek, segítve ezzel nélkülözhetetlen munkájukat bolygónk megóvása érdekében.