Ha nyitott szemmel jársz-kelsz, fogékonyan a téged körülvevő világ rezdüléseire, nap mint nap láthatod, hogy milyen pazarló módon bánunk Földünk természeti, környezeti forrásaival. Hiszek benne, hogy egy olyan natúrkozmetikai márka, mint a CHRISTINA DOMIAN©, mely vegyszereket és vegyi alapanyagokat mellőzve a természet ősi, tiszta értékeiből építkezik, felelősséggel tartozik azért, hogy erre a szomorú tényre felhívja a figyelmet. Sőt, azért is, hogy tegyen valamit. Szeretném, ha mindannyian ráébrednénk: óvnunk kell bolygónkat és arra is, hogy cselekednünk kell.

Ezért minden egyes CHRISTINA DOMIAN© termék eladásából származó bevételünk egy részét az Ian Somerhalder Foundation számára utaljuk, hogy ezzel segítsük a bolygónk megóvásáért végzett nélkülözhetetlen munkájukat.

Miért éppen ezt az alapítványt támogatjuk?

Ian Somerhalder a környezet- és állatvédelem ügye iránt elkötelezett amerikai színész. Alapítványát, az Ian Somerhalder Foundationt 2010. december 8-án, a 32. születésnapján hozta létre. „Ebben az évben ajándékok helyett az a születésnapi kívánságom, hogy gyűljünk össze, és gyűjtsünk adományokat, hogy támogathassuk azokat a projekteket, amelyek védik a lakóhelyünket és gondozzák a szőrös barátainkat.” – kérte akkor, és kívánsága teljesült is.

Az Ian Somerhalderrel való találkozásom és támogatói kapcsolatom kalandos történet.

Történt egyszer, hogy ráérős időmben sorozatot néztem, leánygyermekem pedig rám szólt, hogyha már tinilánnyá visszaminősülve ilyesmiket nézek, legalább valami jót válasszak. Így lettem a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) rajongója, melynek egyik főszereplője nem más, mint Ian Somerhalder. Az amerikai modell, színész és producer komolyabban megragadta a figyelmemet, utánanéztem a róla fellelhető információknak. Amellett, hogy szerepelt a Lost (Eltűntek) című sorozatban és más filmekben is, aktív környezetvédő, aki hírnevét nemes célokra használja.

A színész az első hírességek között volt, akik részt vettek a Deepwater Horizon olajfúrótorony 2010. április 22-i katasztrófája után az olajszennyezett vadvilág takarításában. Közszolgálati közleményekben is szerepelt, hogy megmutassa az embereknek, hogyan tudnak segíteni. Pártolja a St. Tammany Humane Society állatvédő szervezetet is. Mozgósító hatására jellemző, hogy rajongói egy 11 100 dolláros adománnyal várták utóbbi szervezet 2010-es jótékonysági rendezvényén.

A környezet védelme nekem is szívügyem, nem véletlen, hogy Ian tevékenysége annyira megragadott, hogy keresni kezdtem a lehetőséget az alapítványával való kapcsolatfelvételre. Rátaláltam egy KLZEvents nevű rendezvényszervező cég oldalára, ahonnan egyenes út vezetett Barcelonába, a sorozathoz kapcsolódó Bloody Night Con-ra. A rendezvényen velem együtt ezernéhányszáz rajongó hallgatta néma csendben, katartikus állapotban Ian előadását bolygónk megóvásáról. Meggyőződésem, hogyha előtte nem volt az, azóta minden jelenlévő támogató tagja az alapítványnak, ahogy én is.

Ne feledd tehát, hogy bármely CHRISTINA DOMIAN© termék megvásárlásával (https://bit.ly/2WsBpKu) hozzájárulsz ahhoz is, hogy a Föld jobb hely legyen.

Köszönöm neked,

Domján Krisztina
CHRISTINA DOMIAN©