Ahogyan te magad is az anyatermészet utánozhatatlan teremtménye vagy, úgy egyedülálló szépséged, kortalan ragyogásod sem más, mint a természet adománya. A CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikai termékek azért készülnek 100%-ban természetes anyagokból, mert hiszünk abban, hogy a természetben élőket láthatatlan szálak kötik össze egymással. Ha bőröd ápolásához magas minőségű növényi anyagokból készült termékeket használsz, azzal önmagadat teljesíted ki.

Mi a fő szempont a CHRISTINA DOMIAN© termékek alapanyagainak kiválasztásánál?

Természetes kozmetikumokat gyártó, forgalmazó cégként akár hazai, akár külföldről származó alapanyagaink tekintetében a fellelhető legjobb minőség használatára törekszünk.

Elkötelezetten valljuk, hogy egyedül a természetes anyagok és a belőlük készült natúrkozmetikumok jelentik a megfontolt választást, ha szépségápolásról van szó. Ha kemikáliákat, vegyszereket, vegyi alapanyagokat tartalmazó termékeket használsz, az hosszú távon szervezeted kárára válik.

Miért képvisel prémium minőséget a natúrkozmetikumok piacán a CHRISTINA DOMIAN© márka?

Ennek oka a hatóanyagok maximális adagolásának metódusa.

Termékeink abban különböznek a hasonló kozmetikumoktól, hogy az egyes hatóanyagokból mindegyik a maximálisan befoglalható mennyiséget tartalmazza.

Állításunkat magad is ellenőrizheted, ha megnézed az összetevők részletes listáját. A kozmetikumok esetében alkalmazott INCI-lista (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) alapszabálya ugyanis, hogy az összetevőket a kozmetikumba foglalt mennyiségük alapján kötelező felsorolni, a legmagasabbtól a legalacsonyabb mennyiségig haladva.

Fedezd fel máris a bőrtípusodnak megfelelő CHRISTINA DOMIAN© terméket és olvasd el az összetevőket tartalmazó INCI-listát is.