CHRISTINA DOMIAN© VEGYES ÉS ZSÍROS BŐRRE VALÓ TERMÉKCSALÁD

A vágyott egyensúly zsírosan fénylő bőrödnek

Egész napi prémium gondoskodás zsíros tapintású, olajosan fénylő, pattanásokra hajlamos bőrödnek, a pórusok összehúzásáért, a mattításért, a faggyútermelés egyensúlyáért.

  • ÉLÉNKÍTŐ, TISZTÍTÓ ARCKRÉM NAPPALRA ÉS ÉJSZAKÁRA, ARCTEJ ÉS TONIK
  • 100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKBŐL
  • MAXIMÁLIS HATÓANYAG-TARTALOMMAL

Erre van szükséges a bőrömnek!

A te arcbőröd is olyan, akár egy tinié?

Mindannyian azt reméljük, hogy a korral mindenre kiterjedő érettségre is szert teszünk, és ahogyan éveink száma gyarapodik, úgy bölcsességük is mélyül.

De mi történik, ha épp arcbőröd nem viselkedik úgy, ahogyan „korához illően” elvárnád?

Sokan hiszik, hogy olajosan fénylő, zsíros tapintású, pattanásokkal, mitesszerekkel tarkított bőrük csak az „éretlen” tiniknek lehet. Te már tudod, hogy nem így van: az úgynevezett olajos vagy korpás szeborreás bőr a felnőtt nők, az érettebb hölgyek arcbőrét épp úgy jellemezheti.

Bizonyára azt is tapasztaltad már, hogy milyen tévutakra vihet, ha nem a típusának megfelelő, vagy nem ideális összetételű termékekkel próbálod ápolni zsíros, pattanásos bőrödet, vagy nem mersz sem tonizálni, sem hidratálni, miközben bőröd igényli a felfrissülést és szomjazik.

Mit tehetsz, hogy kombinált, kevert bőrödet egyensúlyba hozd?

Bízd magad a természet bölcsességére és az aktív növényi hatóanyagokra, amelyek segíthetnek a szennyeződések alapos eltávolításában, a faggyútermelés normalizálásában, a problémás bőr tüneteinek enyhítésében.

Ne halogasd, segíts máris érett arcbőrödnek, hogy felhagyjon kamaszos éretlenségével!

Ezért nem elég az, amit most teszel problémás bőrödért

Púder alatt is könnyen átzsírosodik és tág pórusú a bőröd, de nem ápolod a bőrtípusának megfelelően, mert félsz, hogy kiszárítod?

Lehet, hogy úgy érzed, az olajos szeborrea tüneit mutató bőröd „ápolásához” elegendő az alapozó vagy púder, de az igazság az, hogy magától nem kerül egyensúlyba a zsíros, pattanás képződésére hajlamos bőröd.

Arcod középvonala, az a bizonyos T-vonal zsírosabb ezért nem tudod, mitévő légy?

Ez a leggyakoribb kombináció a kevert bőr esetén, amikor az orr, az áll, a homlok zsíros, az arc két oldala inkább vízhiányos. Ha ettől annyira összezavarodsz, hogy inkább meg sem próbálsz olyan kozmetikumot keresni, mely megfelelne ezeknek a speciális igényeknek, akkor mind a zsírosodás, mind a vízhiány fokozódni fog.

Bőröd egyszerre érdes, zsíros tapintású és húzódik is, ezért félsz a hidratálástól?

Ha így van, nem csoda, hogy magad sem tudod eldönteni, hogy száraz vagy zsíros bőröd van-e. A korpás szeborrea ilyen „kétarcú” bőrtípus, könnyen begyulladó mitesszerekkel és vízhiánnyal egyszerre. Ha nem mérsékled a hámréteg vastagodását, ami az érdességet okozza, és nem pótolod a víztartalmat, bőröd egyre nehezebben lélegzik majd, ami fenntartja a problémákat.

Az egyensúlyt csak te teremtheted meg

Vagy beletörődsz, hogy zsíros, pattanásos arcbőröd a rosszul megválasztott kozmetikumok és a smink formájában tett álcázási kísérleteid miatt kiszámíthatatlanul viselkedik…

vagy…

kifejezetten a típusának megfelelő, 100%-ban természetes és maximális hatóanyag-tartalmú natúrkozmetikummal ápolod.

Ismerd meg a CHRISTINA DOMIAN© vegyes és zsíros bőrre való termékcsaládot!

A napi szépségápolási rutin minden lépésére megvan a megfelelő CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikum az élénkítő, tisztító arctejtől a tonikon át az éjszakai és nappali arckrémig.

Arctisztításra, sminkeltávolításra

Élénkítő, tisztító arctej, vegyes és zsíros bőrre

A smink és a szennyeződések kíméletes, de alapos eltávolítása, a varázsmogyoróvíz gyengédségével.

Problémás bőrödet olyan speciális növényi kivonatok ápolják és javítják a smink eltávolítása közben, mint a tisztító hatású feketeköménymag-olaj vagy a bőrlágyító frakcionált kókuszolaj és az ugyancsak kókuszolajból származtatott hidratáló tenzid. A faggyútúltermelés normalizálásáról és a gyulladás csökkentéséről a B3-vitamin, a rozmaring kivonata, az indiai Jujube és Tulsi levél por gondoskodik.

MEGRENDELEM

Tonizálásra, frissítésre, feszesítésre

Élénkítő, tisztító arctonik, vegyes és zsíros bőrre

Felfrissülés pattanásos, egyenetlen bőrödnek, kíméletes tisztítás, ápolás és összehúzó hatás egyben.

A borsmentavíz-varázsmogyoróvíz-, és rozmaringvíz-tartalmú arctonik kitisztítja az eltömődött pórusokat és segít egyensúlyban tartani a faggyútermelődést a tengeri algák és cink keverékéből álló Marine-Z, a feketefűzből kivont természetes BHA szalicilsav, a B3-vitamin és az uborkakivonat segítségével.

MEGRENDELEM

Éjszakai regenerálásra, mélyebb szerkezeti javításra

Élénkítő, tisztító éjszakai arckrém, vegyes és zsíros bőrre

Egymás hatását erősítő gyógynövények és nagy mennyiségű aktív hatóanyag egyedülálló kombinációja a lágyításért és az éjjeli regenerálásért.

Problémás bőröd tüneteit a fertőtlenítő, gyulladásgátló és a faggyútermelést szabályozó cickafarkfű, diólevél, az antibakteriális orbáncfű, az uborkakivonat és a görögdinnyemag-olaj enyhíti. A lágyító, regeneráló hatás felelősei: a Hawaii szigetéről származó Kukuidió-olaj, a frakcionált kókuszolaj (Caprilisolaj), a tengeri algák és cink keverékéből álló Marine-Z, a feketefűzből kivont természetes BHA szalicilsav és a bőröd természetes védelmében jeleskedő, nedvességtartalom megőrzését segítő B3-vitamin.

MEGRENDELEM

Nappali táplálásra, hidratálásra, mattításra

Élénkítő, tisztító nappali arckrém, vegyes és zsíros bőrre

Mattítja és megújítja bőrödet, levendulavíz- és varázsmogyoróvíz-tartalmának köszönhetően élénkít, összehúzza a pórusokat és tisztít is.

A növényi szilíciumban gazdag bambusz por feszesít és selymes, bársonyos tapintást kölcsönöz, a görögdinnyemag-olaj erőteljesen hidratál és egyensúlyba hozza a faggyútermelést, a Kukuidió-olaj a zsírosságon enyhít. A fitoszterolokban és tokoferolokban gazdag uborkamagolaj frissítő, és antioxidáns hatásával járul hozzá a hidrolipid réteg helyreállításához. Bőröd nedvességtartalmának megőrzésében a B3-vitamin és a hámoldó hatású, seborrheát mérséklő karbamid is segít.

MEGRENDELEM

Ismerd meg a CHRISTINA DOMIAN© termékek alkotóját

Mély meggyőződéssel hiszem, hogy mindabból, ami a természetben szép és értékes, mindannyian csak profitálhatunk. Azok a növények, melyek a vegyes és zsíros bőr problémáit enyhíteni képes hatóanyagokat tartalmaznak, azt üzenik számomra, hogy a szépség és egyensúly nem kiváltság, hanem olyan érték, melyet átadhatunk egymásnak.

A száraz, érzékeny bőrre való termékcsalád épp ezért készült: hogy bőröd problémáit jól ismerve megajándékozhassalak a tiszta, matt és pattanásoktól mentes bőr élményével.

A CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumok fontos tulajdonsága, hogy biztosan nem okoznak irritációt, hiszen mentesek a kemikáliáktól, a vegyi anyagoktól, mert olyan bőrbarát alapanyagokból készülnek, melyeket a legkörültekintőbben választottam ki. A maximálisan befoglalható mennyiségben tartalmazzák a hatóanyagokat, így tesznek meg mindent azért, hogy pattanásos, fénylő bőröd végre ne a zsírosságtól ragyogjon.

Szeretettel ajánlom neked vegyes, zsíros bőrre való termékcsaládomat, próbáld ki és élénkítsd fel bőrödet!

Üdvözöl:
Domján Krisztina
CHRISTINA DOMIAN©

Rendeld meg most a vegyes, zsíros bőrre való termékcsaládot!

Élénkítő, tisztító arctej, vegyes és zsíros bőrre
120 ml
16 600 Ft

A smink és a szennyeződések kíméletes, de alapos eltávolítása, a varázsmogyoróvíz gyengédségével.

Élénkítő, tisztító arctonik, vegyes és zsíros bőrre
120 ml
16 600 Ft

Felfrissülés pattanásos, egyenetlen bőrödnek, kíméletes tisztítás, ápolás és összehúzó hatás egyben.

Élénkítő, tisztító éjszakai arckrém, vegyes és zsíros bőrre
50 ml
24 800 Ft

Egymás hatását erősítő gyógynövények és nagy mennyiségű aktív hatóanyag egyedülálló kombinációja a lágyításért és az éjjeli regenerálásért

Élénkítő, tisztító nappali arckrém, vegyes és zsíros bőrre
50 ml
22 900 Ft

Mattítás és megújítás, pórusösszehúzás, tisztítás és élénkítés a levendulavíz- és varázsmogyoróvíz-tartalmomnak köszönhetően.

MEGRENDELEM

A „megrendelem” gombra kattintva webshopunkba jutsz, ahol egyszerűen, pár kattintással megvásárolhatod a kiválasztott terméket.

Ismerd meg jobban bőrtípusodat

Az önismeret a bőrápolásnál is aranyat ér. Szeretnéd megtudni, hogy valóban jellemző-e rád a vegyes, zsíros bőr?

Töltsd ki tesztünket és válaszaid alapján eláruljuk, hogy milyen típusba tartozik a bőröd és ennek megfelelően milyen ápolást javaslunk.

Érdekel a bőrtípusom!

Vélemények

„A természetes alapanyagokból készülő kozmetikumok világában kivételes az olyan alkotás, amely képes arra, hogy magát a természetet tegye tökéletessé. Örülök, hogy tanácsaimmal részese lehettem annak, hogy a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumok álomból szépítő valósággá váljanak.”

DR. TORMA VIKTÓRIA, kutatóvegyész, házikozmetika-szakértő, fitoterapeuta, természetgyógyász, a Házikence Tanoda vezetője

„Egy új távlatokat nyitó, prémium kategóriájú natúrkozmetikum létrehozásának csak az egyik feltétele az anyagok jellemzőinek, szinergiáinak alapos, mindenre kiterjedő ismerete. Ami igazán számít, az a teremtő szenvedély, amely a termékek csodálatos tulajdonságaiban is tükröződik.”

ELEK SZILVIA, biológia- és anyagismeret-oktató, gyakorlatvezető diplomás kémiatanár, kozmetikus, Elite Kozmetikusképző Alapítvány-Felnőttképző és vizsgaközpont

Amit a rendelésről és a szállításról tudnod kell

  • Kell-e regisztrálnom a vásárláshoz? Nem.
  • Mennyi idő alatt jutnak el hozzám a termékek? A megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 nap alatt.
  • Milyen átvételi módok vannak? Házhoz szállítás az MPL Futárszolgálat által, személyes átvétel PostaPontokon, illetve postán maradó csomag esetén átvétel a helyileg illetékes Postán.
  • Milyen fizetési lehetőségeim vannak? PayPal, bankkártyás fizetés, banki átutalás.
  • Mennyibe kerül a szállítás? Házhoz szállítás esetén 1790 Ft PostaPontra kért kiszállítás esetén 1400 Ft Postán maradó csomag esetén 1400 Ft
  • Van-e garancia? Igen, erről bővebben a weboldal alján található Fogyasztóvédelmi tájékoztatóban olvashatsz (https://bit.ly/2WTMF1S).