Domján Krisztina vagyok, 100%-ban természetes, prémium natúrkozmetikumok készítésével foglalkozom, a CHRISTINA DOMIAN© az én saját márkám.

Ha téged személyesen nem is ismerlek, de a bőrtípusodról mindent tudok. A teljes napi szépségápolási rutint kínáló CHRISTINA DOMIAN© termékek nem kevesebbet ígérnek a számodra, mint hogy zsír- és vízhiányos, száraz, érzékeny vagy vegyes, zsíros bőröd sosem látott szépséggel tündököl majd. Ráncaid csökkennek, az irritáció elillan, bőröd kisimul és regenerálódik.

A szépséged kötelez: a legjobbat kell nyújtanom, hogy ezeket az ígéreteket valóra is váltsam.

Remélem, mire megismered, miért épp a natúrkozmetikum a szenvedélyem, és mitől különleges a CHRISTINA DOMIAN© márka, úgy érzed, joggal bízhatsz meg tudásomban, termékeimben, bennem.

Magam is tudatos vásárlóként indultam….

Mindig is természetes összetevőkből készült termékek után kutatva böngésztem a boltok kínálatát, főképp, ha bőrápolásról volt szó. Nem véletlenül, hiszen érzékeny bőrű, ekcémára hajlamos gyermekeim vannak. Ez a hozzáállás szerintem rád is jellemző: olyan vagy, aki folyamatosan keresi a számára ideális lehetőségeket a natúr bőrápolási termékek között.

Honnan jött a natúrkozmetikumok készítése iránti elkötelezettség?

Nos, nem volt az őseim között füvesasszony, sosem fedeztem fel a családfámon fehér boszorkányokat, táltosokat, ahogy nem volt tündérkeresztanyám sem.

Van viszont bennem kellő megszállottság, akár tanulásról, akár munkáról legyen szó.

És a személyiségemből adódóan a magányos, elmélyülést igénylő tevékenységeket kedvelem. Számomra ilyen léleképítő elfoglaltság volt olyan természetes anyagokból kozmetikumokat alkotni, amelyekkel a Földanya gazdagon megajándékozott bennünket.

Amikor hozzáláttam a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumok fejlesztésének, éjjel-nappal ezzel foglalkoztam. Nem volt olyan családtag, rokon, barát, szomszéd és közeli ismerős, aki ne próbálta volna ki legújabb csodakencéimet. Elárulom: valamennyien nagyon elégedettek voltak a szépítő, ápoló hatással.

Lelkesedésem tudással is párosul: van egészségügyi képesítésem, emellett önképzéssel sajátítottam el a természet- és bőrgyógyászat alapjait, valamint beletekintettem a kozmetika rejtelmeibe is. Külön kiemelem a Házikence Tanoda és a Elite Kozmetikusképző Alapítvány-Felnőttképző és vizsgaközpont oktatóitól kapott sokrétű tudást.

Márkám mögött elhivatott, profi segítők is állnak. Az ő hatékony, inspiráló közreműködésük nélkül nem jöhetett volna létre a CHRISTINA DOMIAN©. (Róluk bővebben a Mentoraim menüpontban is olvashatsz.)

Szenvedély, szeretet és a természet megannyi csodája – mindez benne van a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumokban, melyek abban különböznek a hasonló termékektől, hogy az egyes hatóanyagokból a maximálisan befoglalható mennyiséget tartalmazzák.

Nézz körül, találd meg a bőrtípusodnak megfelelő natúrkozmetikumot és szépülj természetesen!

 

Üdvözöl:

Domján Krisztina
CHRISTINA DOMIAN©