A professzionális smink titka: megfelelő alap, amire építhetsz

Biztosan te is voltál már profi sminkesnél, akitől talán egy ejnye-bejnyét is kaptál, mert nincs megfelelően kezelve a bőröd. Nos, igazat kell adjak neki. Vannak ugyanis olyan varázslépések, amelyek alkalmazása nélkül a legszebb smink sem mutat majd rajtad.

A sminkesnek igaza van, ha egy kicsit megdorgál, hiszen hiába dolgozik professzionális termékekkel, ha a bőröd nem épp egy matyóhímzés, azt a legvastagabb smink sem képes tökéletesen elrejteni. Arról nem is beszélve, hogy nem fogja épp a természetesség látszatát kelteni, holott ez lenne a cél.

Nézzük, mit kell tenned ahhoz napi szinten a fürdőszobában, hogy sminkben és anélkül is gyönyörű legyél.

Mosd le az arcod!

Először vízzel, majd arclemosó folyadékkal. Csak tiszta bőrön tud bármely kozmetikum hibátlanul érvényesülni.

Ha a műveletet reggel és este is elvégzed, nem kell tartanod a szennyeződésektől és a zsíról. Bőröd nyugodt és selymes lesz.

Indokolt esetben használj puhaszemcsés bőrradírt, így az elhalt hámsejteket könnyedén eltávolíthatod arcbőrödről, sima, egyenletes felületet eredményezve.

Jöhet a következő arcápolási-etap!

Tonizálás

A tonik képes megnyugtatni az arcbőrt, csökkenti a pirosságot, a szárazságot, és még hidratálja is a bőrt.

A tonik nyomán a bőröd megújul, és kisebb eséllyel alakulnak ki aknék, mitesszerek, és eltömődött pórusok.

Hidratálj és táplálj is!

Ha naponta kétszer használsz hidratáló és tápláló krémet (nappali+éjszakai), akkor hátradőlhetsz, hiszen felvértezted a bőrödet a környezeti hatásokkal és a szennyeződésekkel szemben. A harmincadik életéved környékén érdemes egy-két ránctalanító terméket (arckrém, szemránckrém) is beszerezned.

A fentieken túl igény szerint használhatsz maszkokat, pakolásokat is, de ügyelj az összetevőkre, kerüld a kemikáliákat!

Kívánom, hogy puha, sima, sminkrekész legyen az arcod!

Ha nem szeretnél sokáig kísérletezni, akkor tiszta szívből ajánlom a Christina Domian© natúrkozmetikumokat, amelyek biztosan nem allergizálnak, és gyönyörű lesz tőlük a bőröd.

Apropó, nem tudod, milyen a bőrtípusod? Ide kattintva megnézheted!

By | 2018-03-26T15:13:08+00:00 március 14th, 2018|Egyéb|0 Comments

About the Author:

Domján Krisztina vagyok, 100%-ban természetes, prémium natúrkozmetikumok készítésével foglalkozom, a CHRISTINA DOMIAN© az én saját márkám. A szépséged kötelez: a legjobbat kell nyújtanom, hogy ezeket az ígéreteket valóra is váltsam. Remélem, mire megismered, miért épp a natúrkozmetikum a szenvedélyem, és mitől különleges a CHRISTINA DOMIAN© márka, úgy érzed, joggal bízhatsz meg tudásomban, termékeimben, bennem. Magam is tudatos vásárlóként indultam…. Mindig is természetes összetevőkből készült termékek után kutatva böngésztem a boltok kínálatát, főképp, ha bőrápolásról volt szó. Nem véletlenül, hiszen érzékeny bőrű, ekcémára hajlamos gyermekeim vannak. Ez a hozzáállás szerintem rád is jellemző: olyan vagy, aki folyamatosan keresi a számára ideális lehetőségeket a natúr bőrápolási termékek között. Amikor hozzáláttam a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumok fejlesztésének, éjjel-nappal ezzel foglalkoztam. Nem volt olyan családtag, rokon, barát, szomszéd és közeli ismerős, aki ne próbálta volna ki legújabb csodakencéimet. Elárulom: valamennyien nagyon elégedettek voltak a szépítő, ápoló hatással. Lelkesedésem tudással is párosul: van egészségügyi képesítésem, emellett önképzéssel sajátítottam el a természet- és bőrgyógyászat alapjait, valamint beletekintettem a kozmetika rejtelmeibe is. Külön kiemelem a Házikence Tanoda és az Elite Kozmetikusképző Alapítvány-Felnőttképző és vizsgaközpont oktatóitól kapott sokrétű tudást. Szenvedély, szeretet és a természet megannyi csodája – mindez benne van a CHRISTINA DOMIAN© natúrkozmetikumokban, melyek abban különböznek a hasonló termékektől, hogy az egyes hatóanyagokból a maximálisan befoglalható mennyiséget tartalmazzák.

Leave A Comment